4/10/07

Formatge Suís 28 - 09 - 07

Avui hem tornat a fer sa immersió d'es Formatge Suís. Al sud (on voliem anar incialment) hi havia un poc de mala mar per entrar i sortir des de costa. Així que hem decidit quedar al Nord, encara que hi havia un poc de mar de fons, va ser (com sempre) una immersió molt interessant. Vam trobar molta vida. Quasi no vaig entrar a dins sa cova, vaig preferir més fer sa volta a sa roca, i així aprofitar per poder fer més fotos (encara no tenc flash extern). Aquí vos en deix una:

Hoy hemos vuelto a hacer la inmersión del Queso Suizo. En el sur (donde queríamos ir inicialmente) no hacía muy buen tiempo para entrar y salir del agua desde la costa. Así que hemos decidido quedarnos en el Norte, aunque también había un poco de mar de fondo, fue (como siempre) una inmersión muy interesante. Encontramos mucha vida. Casi no entré dentro de la cueva, ya que preferí rodear la roca, y así aprovechar para poder hacer más fotos (aún no tengo flash externo. Aquí os dejo una:








En grup us desplaçau sempre enfora del visitant.


La colección entera: Formatge Suís 28 - 09 - 07

1 comentario:

Luis AMeller dijo...

Hola Josep, gracies per visitar es meu blog. La veritat es que ja l´havia vist. I quasi segur que varem coincidir a alaior a ca´n NANDO, el q passa q no vaig poder anar ales proves dels ordinador a la mar.
Curiosament ens devia faltar poc per a coincidir al formatge també...
Ja mirarem de trobar-nos i fer fotos.