12/6/12

Restes del Francina 10 - 06 - 2012

Bones! Després d'una aturada obligada per unes innundacions de la carcassa, el passat diumenge vaig anar a cercar i veure per primera vegada les restes d'un vaixell, al Nord de Menorca, el Francina. També me va servir per estrenar un nou objectiu, gran angular, i la seva cúpula. També havia de provar una nova connexió de flashos, i açò va fer que fins al final de la immersió no aconseguís fer-los funcionar correctament. Aixi que vaig fer quasi totes les fotos amb la llum natural (amb una profunditat màxima de 17m).
Les restes estan totalment camuflades ja amb la flora i escampades per tot el fons. És molt fàcil veure restes de ferros doblegats, canonades, bigues,... També hi ha el motor, que és la part que millor es conserva segons diuen, però que no vam trobar.

Buenas! Después de una parada obligada por unas inundaciones de la carcasa, el pasado domingo fui a buscar y ver por primera vez los restos de un barco, en el Norte de Menorca, el Francina. También me sirvió para estrenar un nuevo objetivo, gran angular, y su cúpula. También tenia que probar una nueva conexión de flashes, y eso hizo que hasta el final de la inmersión no consiguiera hacerlos funcionar correctamente. Así que hice casi todas las fotos con la luz natural (con una profundidad máxima de 17m).
Los restos están totalmente camuflados con la flora y repartidas por todo el fondo. Es muy fácil ver restos de hierros doblados, tuberías, vigas,... También está el motor, que es la parte que mejor se conserva según dicen, ya que no lo encontramos.



Una canonada del Francina que va cap a una roca.

Esper que us agradin!!

Sa col·lecció: Francina 10 - 06 - 2012

No hay comentarios: