13/9/14

Punta d'en Siulet 12 - 09 - 2014

A poc a poc es van aclarint les coses i sembla que torna  arrancar. Ja he acabat els estudis amb els que m'havia embolicat, he demanat un any d'excedència a la feina per poder partir a Filipines, i ara dispos de molt de temps lliure. Així que, quina cosa millor puc fer que anar a bussejar?

Poco a poco se arreglan las cosas y parece ser que empiezo a arrancar otra vez. Ya he terminado los estudios con los que me lié, he pedido un año de excedencia en el trabajo para poder irme a Filipinas, y ahora mismo, dispongo de mucho tiempo libre. Así que, ¿qué mejor cosa puedo hacer que ir a bucear?


En aquesta immersió me vaig decidir pel macro, ja que m'havien dit que hi havia bastants de nudibranquis a fotografiar, però només en vàrem trobar d' "Hypselodoris elegans" i no era el tipus de nudibranqui que me feia ganes trobar, però també me servia.

En esta inmersión me decidí por el macro, ya que me habían comentado que había bastantes nudibranquios para fotografiar, pero solamente encontramos de "Hypselodoris elegans", y no era le tipo de nudibranquio que me apetecía encontrar, pero también me servia.
En aquesta immersió, a part de fotografiar els nudibranquis,  me vaig entretenir a fotografiar ulls de pop

En esta inmersión, aparte de fotografiar nudibranquios, me entretuve fotografiando ojos de pulpos
i la mare d'anfós (Apogon imberbis).

y a reyezuelos (Apogon imberbis).


En definitiva, un bon re començament de les immersions!

Sa col·lecció sencera: Punta d'en Siulet 12 - 09 - 2014

No hay comentarios: