29/10/14

Fotos del mes d'octubre.

Al llarg del mes d'octrubre també he anat bussejant, fent quasi totes les immersions al Formatge Suís. Com més avança el mes, més polit està el fons marí, i més ganes fa anar a visitar-lo (exceptuant pel fred!). Vull destacar una immersió on vam trobar un cavallet de la mar, però amb l'objectiu gran angular montat a la càmara, a -20m i passada la hora d'immersió. No vaig poder fer cap foto decent. Us deix una mostra de cada immersió, així com també l'enllaç  a la col·lecció sencera.

Esper que us agradin!

A lo largo del mes de octubre he seguido buceando, realizando casi todas las inmersiones en el queso suizo. Cuanto más avanza el mes, más guapo se pone el fondo marino y más apetece ir a visitarlo (excepto por el frío!). Quiero destacar una inmersión donde encontramos un caballito de mar, pero con el objetivo gran angular en la cámara, a -20m y llevando ya más de una hora de inmersión. No pude hacer ninguna foto decente.
Os dejo una muestra de cada inmersión, así como también el enlace a la colección completa.

Espero que os gusten!

SON PARC, 11 - 10 - 2014 col·lecció senceraPUNTA D'EN SIULET, 16 - 10 - 2014 col·lecció senceraFORMATGE SUÍS, 20 - 10 - 2014 col·lecció senceraFORMATGE SUÍS,  21- 10 - 2014 col·lecció senceraNo hay comentarios: