11/1/15

Kon-Tiki 11 - 01 - 2015

Després de dos mesos per Filipines i 5 immersions, he fet una immersió amb càmara. Sa veritat és que aquests dos mesos es temps no ha acompanyat gaire: tifons, tormentes tropicals... Això significa caps de setmana tancats "sense sortir".

Avui, hem anat a fer una immersió doble on hem vist molta vida tiranta entre petita i diminuta. Jo anava amb el gran angular (i serà l'objectiu que m'acompanyarà durant tot el viatge), i he intentat fer alguna que altra foto decent. Algunes han quedat mitjanament bé, tenint en compte que ha estat una immersió amb corrent i no més de 3 o 4 metres de visibilitat, i sense sol. Però la hem ben disfrutada!

Después de dos meses por Filipinas y 5 inmersiones, he hecho una inmersión con cámara. La verdad es que durante estos dos meses el tiempo no ha acompañado casi: tifones, tormentas tropicales... Esto significa fines de semana encerrados "sin salir".

Hoy hemos hecho una inmersión doble, donde hemos visto mucha vida pequeña y diminuta. Yo llevaba puesto el gran angular (y será el objetivo que me acompañará durnte todo el viaje), y he intentado hacer alguna que otra foto decente. Algunas han quedado medianamente bien, teniendo en cuenta que ha sido una inmersión con corriente y con no más de 3 o 4 metros de visibilidad y sin sol. Pero la hemos disfrutado!



Àlbum sencer: Kon-Tiki 11 - 01 - 2015

No hay comentarios: