8/4/15

Okikawa Maru, Coron 06 - 03 - 2015

Aquest va ser el segon derelicte que vam bussejar. Òbviament està a menor profunditat. La màxima és a 26, però nosaltre no vam passar dels 22. Aquest, l'atractiu es passejar pels arcs que encara hi queden i per dins les bodegues on encara hi queden restes del petroli que transportava. L' Okikawa Maru (o Okigawa Maru) transportava petroli i abastia a la resta de vaixells.

La visibilitat en aquest lloc era igual que a l'anterior, amb la particularitat que a més en aquest hi havia bastanta corrent. En aquest vaixell es possible veure restes de jaquetes japoneses i una bota. L'únic reconeixible és la bota.

Este fue el segundo pecio que buceamos. Obviamente está a menor profundidad. La máxima es 26m, pero nosotros no pasamos de 22. En este pecio, el atractivo es pasear por los arcos del puente de mando y por dentro de las bodegas, donde aún se pueden ver (desaconsejan tocar) restos del petróleo que transportaba. El Okikawa Maru (o Okigawa Maru) transportaba petróleo para abastecer al resto de barcos.

La visibilidad en este lugar era igual que en el anterior, con la particularidad que además en este había bastante corriente. En este barco es posible ver restos de chaquetas japonesas y una bota. Lo único reconocible es la bota.

Esper que us agradin!


Enllaç a la col·lecció sencera: Okikawa Maru, Coron 06 - 03 - 2015

No hay comentarios: