7/10/07

Punta d'en Siulet 05 i 06 - 10 - 07

Hola a tothom!!!
Aquesta vegada posaré dues immersions juntes, ja que sa de divendres (05) ses fotos van durar uns 10 min, només vaig poder fer 18 fotos. Es van acabar ses piles. I dissabte hi vaig tornar, a n'es mateix lloc. Sa immersió de divendres, a part de no poder fer fotos, vaig fer es meu record de temps devall s'aigua (81 min), però dissabte amb ses piles de sa càmara ben carregades, hi vaig estar 90 min!! Ses fotos, crec que bastant bé, no me puc queixar. A sa immersió de dissabte, vaig trobar sa meva segona vaqueta suïssa. Avui vos deix dues fotos, una de divendres i s'altra de dissabte. Que les disfruteu!!!

Hola a todos!!!
Esta vez pondré dos inmersiones juntas, ya que el viernes (05) las fotos duraron 10 min., solamente pude hacer 18 fotos. Se acabaron las pilas. El sábado volví al mismo sitio. La inmersión del viernes, a parte de no poder hacer fotos, hice mi record de tiempo en inmersión (81min), pero el sábado con las baterias de la cámara cargadas, estuve 90 min!!! Las fotos, creo que bastante bien, no me puedo quejar. En la inmersión del sábado encontré mi segunda vaquita suiza. Hoy os dejo dos fotos, una del viernes y la otra del sábado. Que las disfruteis!!!



Guardià de forats i racons, sense por espantes els intrusos.



Com una pedra quedes aturat sense importar el que tens als costats.


La colección entera del viernes: Punta d'en Siulet 05 - 10 - 07

La colección entera del sábado: Punta d'en Siulet 06 - 10 - 07


4 comentarios:

Maria dijo...

Molt bé josep!!

M'agrada molt es petit resum que fas de cada immersió i tots els comentaris, tant polits, que els hi fas a ses teves fotos.

Ojala tots aquests esforsos servissin per ses oposicions també ;).
Ànims que tu pots!!!

Gloria Álvarez dijo...

Molt xules Josep. En foto es veuen més maques que in situ. Suposo que es per la llum del flash. Vaig ser-hi a Cuba i en una de les excursions entraba fer una estona de buceig i encara que els colors no son com a la tele, aquells peixos res renen a veure amb aquests de Menorca, va venir un banc de peixos pallaso gegants a menkar del fons del catamaran que flipava de veure entre les meves cames tots aquells colors. I els coralls de tots el colors una meravella... guenu que no vull fer-te enveja.
Aquest estiu el primer dia que vaig anar per sota l'aigua i quan millor m'ho passava en un recónet entre Fornells i Tirant em va pica un medossot que encara tinc la marca i em fa fotre l'estiu, em va agafar por. M'haurè de compra un neoprè... :)

Bé, fins aviat.

Anónimo dijo...

Hola Josep: Ens agrada molt anar a pescar, així que disfrutarem seguint el teu blog. Pau i irene

Esteve Gallardo dijo...

MOLT BONES JOSEP, ME ARADAN MOLT SES FOTOS DES SECRETS E LA MAR, UNS COLORS DIFERNTS ALS DE TERRA.UNA ABRAÇADA